Un bărbat cu probleme locomotorii, ar fi fost impus de șoferul unei rute interurbane să meargă în genunchi până la casă ca să-și procure biletul. Istoria revoltătoare descrisă pe o rețea de socializare de o internaută.

Potrivit martorilor, la data de 24 ianuarie an curent, totul s-ar fi petrecut în autogara municipiului Bălți. Un bărbat, vizibil cu probleme locomotorii, discuta ceva pe un ton aprins cu șoferul rutei interurbane Bălți-Verejeni.

Inițial, povestește o doamnă într-o postare pe facebook, a crezut că bărbatul nu are bani, dar apropiindu-se de cei doi, a înțeles că situația era și mai revoltătoare: Bărbatul aflat în genunchi lângă microbusul de rută, cu banii în mână și lacrimi în ochi, i-a povestit doamnei că vrea să ajungă până la Drochia iar șoferul îl obligă să meargă la casa autogării să-și cumpere un bilet. 

Spre deosebire de șofer, femeia care a intervenit, a mers și i-a cumpărat ea bărbatului un bilet, rămânând cu gustul amar de dezamăgire față de șoferul care tocmai a impus o persoană cu handicap, care se deplasează în genunchi, să meargă la casă să-și cumpere bilet

„ Doamne, cum se poate, m-am gândit atunci, cum mai vrei bine pe lume? (...)Vreau să-l întreb pe șofer, aveți în piept măcar o bucățică de inimă, un pic de suflet, de milă?! Cum ați putut să-l trimiteți la casă, când stă în genunchi în fața dumnevoastră?!” a scris femeia pe facebook.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Carolin Minciuc