Un taximetrist a bruscat și scos cu forța din mașină o femeie și copilul acesteia, care are mâna fracturată. Într-o postare pe facebook, femeia povestește că este pentru prima dată când se întâlnește cu o astfel de situație.

Cum a avut loc incidentul:

Chemat taxi de la Circ, fixat 2 adrese: Muncești și Asachi. Ajuns la Muncesti. Zic soferului că revin repede. Staționarea a durat maxim 10 minute, timp în care șoferul m-a sunat de 2 ori. Prima dată ca să-mi spună ca să mă grăbesc, a doua oară ca să-mi spună că finalizează comanda, să vin să-i achit și să-mi iau lucrurile. M-am întors la taxi. Repet, nu a durat mai mult de 10 minute, timp pe care puteau să-l factureze liber. Mă întorc, urc în mașină cu Darius, băiatul meu și îi zic să finalizeze traseul. El îmi zice să-i achit și să cobor din mașină. I-am zis că nu cobor și nu achit până nu ajungem la destinația finală. Șoferul a pornit mașina, a mers câteva sute de metri și a staționat. A coborât din masină, a deschis ușa, m-a apucat de haină și m-a scos forțat din mașină, bruscându-mă încă de câteva ori.

Nu mai vorbesc de trauma psihologică a lui Darius și a mea personală. Din sute de călătorii cu Yandex Go Moldova în 2022, e primul caz de conflict major.

Nici o istorie completaă, motiv sau acțiune a mea, ca client, nu justifică comportamentul individului”, a scris femeia.

Mai mult, femeia mai spune că în ultimele 9 luni, ea a adus venit companiei de taxi de 11566 lei.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD 

Dionisie Rusu