Luna își continuă și astăzi tranzitul prin Balanță, însă de această dată se îndreaptă către aspecte de susținere cu Saturn din zodia Vărsător, semn că reușim, grație diplomației, să depășim obstacolele din relații cu care ne-am confruntat în ziua precedentă.

Horoscop Berbec

Berbecii reușesc să mai aplaneze tensiunile din cuplu și o ieșire cu partenerul le-ar prinde chiar bine. Este o zi care aduce discuții despre viitorul relației și planuri solide în doi. Au parte de susținere din partea prietenilor sau chiar partenerul îi susține într-un proiect.

Horoscop Taur

 

Taurii se bucură de spor în acțiunile întreprinse la locul de muncă grație responsabilității de care dau dovadă. Sunt organizați și perseverenți și eforturile lor vor fi apreciate de superiori.

Horoscop Gemeni

Gemenii se bucură de mai multă înțelegere din partea persoanei iubite și ei, la rândul lor, vor răspunde pe măsură. În relațiile cu copii sunt înțelepți și reușesc să se impună cu măsură. Este o zi în care creativitatea prinde forme concrete.

Horoscop Rac

Pentru Raci se detensionează atmosfera în familie și se bucură de sprijinul celor dragi în activitățile întrteprinse. Primesc suportul partenerului în desfășurarea activităților domestice.

Horoscop Leu

Leii se ridică la înălțimea așteptărilor într-o discuție și pot face negocieri bune. Și în cuplu se bucură de înțelegere din partea partenerului și pot lua decizii importante cu multă înțelepciune.

Horoscop Fecioară

Fecioarele schimbă registul financiar și azi s-ar putea să se intersecteze cu posibilități de suplimentare a veniturilor sau, cel puțin, se bucură de niște avantaje materiale. Pot face niște investiții sau speculații bune.

Horoscop Balanță

Balanțele își schimbă starea de spirit și sunt mai vesele, mai echilibrate și mai înțelegătoare cu cei dragi. Atmosfera în plan sentimental este plăcută și armonia le face creative și dornice de a-și petrece timpul liber cât mai distractiv.

Horoscop Scorpion

Scorpionilor nu le-ar strica să-și petreacă timpul în intimitatea căminului, odihnindu-se și făcând o introspecție. Starea generală nu este cea mai bună și pot fi destul de agitați pe interior. Posibil ca rememorarea unor amintiri să le activeze unele vulnerabilități emoționale.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot face progrese cu un proiect și pot primi sprijinul prietenilor în acest sens. Totodată, sfaturile unor persoane cu experiență într-un domeniu se pot dovedi de bun augur pentru demararea unui plan pe care-l au în vizor.

Horoscop Capricorn

Capricornii pot să-și crească veniturile în urma unor eforturi profesionale pe care le-au depus. Poate fi vorba și de bani care le vin în urma unor activități extra sau bani pe care-i scot din imaginea lor.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii se bucură de multă încredere în ei înșiși și în deciziile luate. Li se poate demonstra faptul că au avut dreptate într-un anume context. În plus, sunt căutați pentru sfaturile lor înțelepte și mature.

Horoscop Pești

Peștii se bucură de înțelegere în cuplu și pot face niște investiții profitabile alături de partener sau pot returna o datorie. Cei singuri s-ar putea să fie atrași de o persoană cunoscută prin intermediul unui grup din care fac parte.

 

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD