Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a fost eliberat din arestul poliției din Mykonos, unde a ajuns în urma unei încăierări cu alți turiști britanici. Fotbalistul a fost acuzat că ar fi lovit mai mulți polițiști care veniseră la fața locului pentru a calma spiritele. A petrecut deja două nopți în spatele gratiilor.

Harry Maguire, care este acuzat de violență contra unor oficiali, rebeliune, vătămare corporală, insultă, dar și tentativă de mituire, poate reveni acum în Marea Britanie. El a pledat nevinovat și va fi reprezentat la următoarele înfățișări din Grecia de avocatul său.

Harry Maguire este cel mai scump fundaș din istorie. Anul trecut, a fost cumpărat de Manchester United de la Leicester cu aproximativ 93 de milioane de euro.

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu bătaia în care a fost implicat Harry Maguire zilele trecute:

Scandalul ar fi pornit după ce sora lui Harry Maguire ar fi fost rănită într-o altercație pe care fotbalistul ar fi avut-o cu un grup de turiști britanici, fani ai altor echipe. Cel puțin așa susține publicația grecească Mykonos Voice, într-un articol cu titlul „Adevărul despre incidentul în care a fost implicat Maguire”, scrie digisport.ro.

După ce a fost arestat, fundașul de 27 de ani de la Manchester United l-a sunat pe tatăl său, care a sosit cu un avion personal în Grecia, împreună cu o echipă de avocaţi.

Vezi și: „I-am cerut tricoul, dar cred că era puțin supărat". Cum l-a dezamăgit Messi pe puștiul lui Bayern