Băiețelul de 6 ani din Hîncești, ce a fost dat dispărut acum două zile, a fost găsit decedat. Anunțul a fost făcut de primarul orașului, Alexandru Botnari.

„Trupul neînsuflșețit al copilului a fost găsit cu puțin timp în urmă în veceul din curtea casei părintești. Preliminar, pe suprafața cadavrului nu au fost găsite urme de moarte violentă. Se presupune că acest ar fi căzut din greșeală. Cadavrul urmează a fi supus mai multor expertize pentru a stabili cu exactitate cauza decesului”, susține șeful-adjunct al INSP, Alexei Grosu.

UPDATE // Poliția Republicii Moldova

„Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului de 6 ani dispărut s-a decis examinarea domiciliului acestuia. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor.

Despre dispariția lui Beniamin Osipciuc, Poliția a fost sesizată la 26 mai curent, în jurul orei 16:40, de către mama acestuia, care a comunicat că băiatul de 6 ani a dispărut de la domiciliu. Copilul se afla împreună cu fratele și sora în vârstă de 9 și, respectiv, 14 ani. La acel moment, părinții se aflau la serviciu. ”

Live de la fața locului:


Știrea se actualizează...

Dionisie Rusu