Unul din cele mai mari brand-uri ale timpului, iPhone-ul, a anunţat despre lansarea Apple One, un pachet în care vor fi vândute împreună mai multe servicii ale companiei şi care va avea mai multe preţuri.

Apple One va fi disponibil în trei versiuni cu trei preţuri diferite: Apple One Individual va include serviciile Apple Music, Apple TV, Apple Arcade şi iCloud cu 50GB.

Cei de la Apple spun că utilizatorii vor economisi 6 dolari pe lună în cazul pachetului individual, 8 dolari pe lună în cazul lui Family şi 25 de dolari pe lună la versiunea Premier.

Pentru Apple, aceste pachete sunt o modalitate de a creşte unele din servicii pe spatele celor mai populare şi de a face ca utilizatorilor să le vină mai greu să părăsească ecosistemul companiei.

În ceea ce privește noua generaţie de telefoane iPhone, analiștii spun că aceasta va fi dezvăluită abia luna viitoare.

Totodată, reprezentanții companiei anunță că va exista şi o aplicaţie nouă, numită Translate, care va putea fi folosită pentru a traduce din şi în mai multe limbi, dar nu şi limba română. În plus, unele dintre aplicaţiile Apple, precum Messages, Music şi Maps, vor fi îmbunătăţite sau vor avea un design nou.

sursa: incont.ro

Vezi și: REVOLUȚIE în medicină. Cercetătorii au identificat o potențială soluție pentru recuperarea auzului