Enrique Cerezo, 72 de ani, președintele lui Atletico Madrid, a vorbit despre o posibilă mutare a lui Leo Messi (33 de ani), starul Barcelonei, în capitala Spaniei.

Atletico l-a transferat deja pe Luis Suarez de la Barcelona și visează ca uruguayanul să facă din nou echipă cu bunul lui prieten Messi, aflat cel mai probabil la ultimul sezon la gruparea catalană.

„Dacă Leo Messi vrea să joace din nou cu Luis Suarez, totul este posibil. Cu speranță, în viață poți să realizezi orice. La negocierile privind transferul lui Suarez, totul a fost perfect. Bartomeu (n.r. președintele Barcelonei) este un bun prieten și un mare conducător. În acest moment, lucrurile nu merg la bine la Barcelona, dar Josep a făcut ceea ce trebuia să facă”, a declarat Cerezo, citat de GSP.

Luis Suarez (33 de ani, atacant) a avut parte de debutul la Atletico Madrid, duminică fiind introdus pe teren în minutul 70 al partidei cu Granada, câștigată de rojiblancos cu 6-1.

Uruguayanul a jucat excelent în cele 25 de minute petrecute pe teren, oferind o pasă de gol pentru Marcos Llorente la doar 2 minute după ce a intrat pe teren și apoi înscriind 2 goluri, în minutele 85 și 90+4.

Vezi și: FOTO // Veste Bună! Federația Moldovenească de Fotbal a organizat procesul de amenajare a gazonului Arenei din Nisporeni