Barcelona încă se gândește la readucerea lui Neymar pe Camp Nou, dar catalanii și-au pregătit o variantă de rezervă, în cazul în care transferul brazilianului nu se va realiza. Formația "blaugrana" a pus ochii pe Wilfried Zaha, fostul jucător al lui Manchester United, scrie digisport.

Transferul lui Neymar rămâne o țintă pentru formația catalană, mai ales că brazilianul și-a exprimat dorința de a reveni pe Camp Nou. Însă, președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a dezvăluit într-un interviu în presa din Spania că transferul este posibil numai prin intermediul unui schimb de jucători, pentru a nu fi încălcate regulile fair-play-ului financiar.

Wilfried Zaha, atacantul lui Crystal Palace, este alternativa pregătită de oficialii catalani, dacă Neymar nu va putea fi luat de la PSG, potrivit Everything Barca, citați de Footballinside. Internaționalul ivorian și-a exprimat dorința de a părăsi clubul englez în această vară, iar managerul lui Palace, Roy Hodgson, a confirmat că va lua în considerare orice ofertă venită pentru atacantul său.

PSG și Borussia Dortmund sunt interesate de Wilfried Zaha

Fostul jucător al lui Manchester United este încântat de posibilitatea de a evolua în tricoul Barcelonei, mai ales că va avea oportunitatea de a juca în UEFA Champions League. Dar catalanii nu sunt singurii interesați de atacantul de 27 de ani al lui Crystal Palace. Borussia Dortmund a intrat pe fir, Zaha fiind văzut ca înlocuitorul perfect al lui Jadon Sancho, în cazul în care tânărul englez va pleca la Manchester United.

Campioana Franței, PSG, ar fi dispusă să plătească o sumă fabuloasă pentru a-l aduce pe Zaha pe Parc des Princes. 100 de milioane de euro ar pregăti parizienii pentru transferul ivorianului, dar numai în cazul în care Neymar ar pleca de la PSG.

  • 44 de milioane de euro este cota de piață a lui Wilfried Zaha, conform transfermarket
  • 4 goluri și 5 assist-uri a reușit Zaha în sezonul recent încheiat din Premier League
  • 3,8 milioane de euro a plătit Crystal Palace în 2015 pentru a-l aduce pe ivorian de la Man. United

Vezi și: Chelsea se așteaptă deja la o „trădare”. Cu cine ar putea semna Willian

Dionisie Rusu