Jorge Antun, agentul lui Dybala, a clarificat situația jucătorului său în raport cu Juventus. Acesta a declarat că argentinianul își dorește prelungirea contractului cu campioana Italiei și zvonurile despre un eventual transfer sunt false.

Multe voci din presa italiană susțineau că „bianconerii" ar putea folosi un eventual transfer al lui Paulo Dybala pentru a-și acoperi pierderile financiare, de aproximativ 70 de milioane de euro, înregistrate la finalul sezonului precedent.

Agentul lui Dybala, Jorge Antun, a dorit să lămurească zvonurile apărute despre jucătorul său și a menționat că argentinianul se pregătește să-și prelungească înțelegerea cu Juve, scadentă în 2022: „Am citit ziarele în ultimele zile și pot să vă spun că informațiile sunt false. Paulo Dybala este jucătorul lui Juventus și este fericit acolo. Negociem cu clubul prelungirea contractului", a spus Antun citat de Calciomercato.it.

Salariul lui Dybala, impedimentul în calea semnării prelungirii cu Juventus

Juventus a anunțat că prelungirea înțelegerii lui Dybala este una dintre prioritățile clubului, dar negocierile sunt încă la început. Argentinianul are un salariu anual de 7,5 milioane de euro și își dorește dublarea acestuia, în timp ce Juve îi oferă 8 milioane de euro pe an, plus bonusuri.

„Bătrâna Doamnă" l-a transferat pe Dybala în 2015, în schimbul a 40 de milioane de euro, de la Palermo. De la venirea pe Allianz Stadium, argentinianul a cucerit 5 titluri în Serie A și a reușit 95 de goluri și 38 de pase decisive. În sezonul recent încheiat, decarul torinezilor a fost desemnat MVP-ul anului în Serie A.

  • 72 de milioane de euro este cota de piață a lui Paulo Dybala, conform Transfermarkt
  • 17 goluri și 14 assist-uri a reușit argentinianul în acest sezon pentru Juventus, în toate competițiile

Vezi și: Câți bani a adunat Simona Halep în ultimul an. Pe ce loc se află și cine este liderul câștigurilor din WTA

Dionisie Rusu