Astăzi are loc o conjuncție între Mercur și Neptun în zodia Pești, conjuncție care deschide calea spre Divinitate. Este un moment în care ne putem conecta la sferele înalte pentru a primi mesaje. Avem imaginație, intuiție și inspirație. Visele pot fi profetice, putem avea revelații și conștientizări importante, însă, pe de altă parte, este posibil și să fim mai confuzi decât de obicei, de aceea nu ar trebui să luăm decizii majore.

Pe de altă parte, tot astăzi, Venus, planeta iubirii, din Berbec va face un aspect de susținere cu Saturn, context care ne va ajuta să avem mai multă răbdare în consolidarea relațiilor, ne va aduce asumare și responsabilitate în plan sentimental.

Horoscop Berbec

Berbecii sunt printre zodiile care au parte de revelații și conștientizări, care pot vedea adevărul dincolo de barierele impuse. Nativii pot folosi acest aspect astrologic de acum pentru a face o introspecție și a se elibera de tot ce este toxic în viața lor. Sunt foarte hotărâți să-și îmbunătățească viața și vor fi mai răbdători cu ei.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur pot avea anumite conștientizări și revelații despre prieteni, despre grupurile din care fac parte, dar și despre partenerul de viață și pot decide pe cine să înlăture și pe cine să păstreze aproape. Este de preferat să nu se iluzioneze prea tare cu privire la planurile și proiectele de viitor pe care le au și nici să nu pună toată baza în cei din jur.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt destul de confuzi cu privire la direcția lor profesională și încă nu-și pot da seama ce trebuie să facă. Astăzi nu este cea mi bună zi pentru luat decizii, pentru că pot vedea realitatea destul de neclar. Totuși, pentru nativi este o poartă deschisă spre spiritualitate astăzi și pot profita de acest context pentru a face o analiză și introspecție a vieții lor. Unii Gemeni pot cunoaște o persoană care să le distragă atenția într-un mod plăcut.

Horoscop Rac

Pentru nativii din Rac este decshisă calea spre spiritualitate și este momentul să se preocupe mai mult de credințele și convingerile lor. Este posibil să nu fie foarte raționali și confuzia să-și spună cuvântul, însă dacă-și vor asculta intuiția ar putea lua decizii bune. Oricum, de preferat ar fi, ca astăzi să le evite. Sunt posibile mici oportunități profesionale care pot veni prin intermediul colaboratorilor.

Horoscop Leu

Leii se pot folosi de contextul astrologic al zilei pentru a se apropia subtil de partener, prin dialoguri în care să abordeze teme delicate, subtile, teme pe care altă dată le-ar fi ținut ascunse. Sunt momente în care pot să conștientizeze o dependență, o frică și să discute despre ea. Atenție mai multă la bani și bunuri materiale, la modul în care sunt administrați.

Horoscop Fecioară

Pentru cei născuți în semnul Fecioară contextul astrologic al zilei îi impactează în sectorul relațiilor și le cere să nu mai amâne, ci să discute problemele pe care le au în plan relațional. Este o ocazia bună să ajungă la un acord cu partenerul de viață, dar mai ales este un moment bun să-și exprime sentimentele. Și profesional pot ajunge mai ușor la înțelegeri cu partenerii de afaceri sau colaboratorii, dar totuși nu trebuie să-și acorde toată încrederea.

Horoscop Balanță

Balanțele au parte de aspecte puternice în sectorul sentimental și relațional. Nativii singuri nu trebuie să se aștepte la flirt fără responsabilități și nici la relații care nu dau dovadă de maturitate. îN xuplu, este un context care aduce schimbării și clarificări în vederea consolidării relației. Mai multă atenție la locul de muncă, în desfășurarea sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu ia decizii profesionale majore.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt sensibili, romantici și foarte declarativi cu sentimentele lor, dorindu-și consolidarea relației. Este un moment foarte bun să discute cu partenerul de viață despre viitorul relașiei. Cei singuri pot fi mai visători și trebuie să aibă grijă să nu se lase furați de mrejele unei noi iubiri, dacă nu dețin toate datele problemei. Este în regulă să viseze, dar să rămână ancorați în realitate.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au toate șansele să poarte dialoguri serioase în cuplu, care să contribuie la schimbarea unui context și la consolidarea relației. Este o zi importantă și pentru cei care-și doresc să înceapă o nouă relație, pentru că aceștia vor realiza că trebuie să fie mai serioși, mai responsabili și să-și schimbe atitudinea în flirt. Se pot rezolva contexte ce țin de casă și familie, iar conectarea cu universul interior este foarte mare și se pot înțelege mai bine pe ei înșiși.

Horoscop Capricorn

Este important ca cei din semnul Capricorn să fie atenți la comunicare și la ce decizii iau astăzi. Este nevoie să se facă bine înțeleși, dar și ei, la rândul lor, să-i înțeleagă pe cei din jur. Pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a face unele declarații de dragoste, pentru a-și exprima trăirile și emoțiile. Zi favorabilă la locul de muncă, care poate veni cu vești bune.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător pot avea parte astăzi de dialoguri pe teme financiare și chiar pot avea idei sau pot găsi soluții eficiente care să-i ajute în creșterea veniturilor, însă atenție să nu fie vorba de iluzii. Unii nativi se pot bucura chiar și de creșteri salariale. În cuplu sunt momente care contribuie la consolidarea relației, iar cei singuri vor fi atrași de parteneri care le inspiră siguranță și seriozitate.

Horoscop Pești

Pentru Pești ziua de astăzi vine cu mult mister, cu o atracție deosebită pentru spiritualitate și tot ce ține de această zonă mai intangibilă a vieții. Nativii au calea deschisă către Divinitate și se pot conecta la sinele superior astfe încât să primească mesaje, să aibă revelații și conștientizări puternice despre o situație de viață. Horoscopul zilei de 30 martie le poate aduce o veste financiară bună, poate chiar un câștig material, o creștere salarială.

Carolin Minciuc