Nativii din semnul Leu pot fi răscoliți de amintiri, mai ales de secvențe din perioada copilăriei.

Horoscop Berbec

Berbecii își dedică ziua de astăzi familiei și casei. Dacă sarcinile gospodărești nu ridică probleme sau se desfășoară în ritmul normal, s-ar putea ca relația cu părinții să fie mai intensă, starea emoțională să fie delicată, sensibilă, iar Berbecii să nu suporte prea ușor autoritatea celorlalți. Astăzi ar fi de preferat să evite discuțiile tensionate cu superiorii și negocierile.

Horoscop Taur

Nativii Taur pot avea parte de discuții și dialoguri pe teme destul de sensibile, sau ei se vor sensibiliza la auzul unor vești. Vor empatiza cu interlocutorii și vor încerca să se apropie de credințele și convingerile acestora pentru a le da cele mai bune sfaturi. Este o zi mai puțin favorabilă discursurilor publice. Atenție și la deplasări pentru că pot avea probleme cu autoritățile, deci este important să respecte regulile.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în semnul Gemeni s-ar putea să resimtă astăzi niște blocaje financiare, însă nu este nimic nou. Nativii pot să fie nemulțumiți sau deranjați de niște decizii ale superiorilor sau care au legătură cu sectorul profesional, însă vor fi stimulați să se pună mai mult în valoare prin talentele lor. Este o zi favorabilă pentru a da frâu liber unor pasiuni.

Horoscop Rac

Luna traversează astăzi zodia Rac și se va afla în aspect armonios cu Neptun din Pești, aspect care le va spori sensibilitatea și emoția nativilor. Aceștia vor da dovadă de multă empatie pentru ceea ce se petrece în jurul lor, însă Luna va face și un careu cu Pluto, ceea ce denotă că nu le va fi deloc ușor să facă față unor momente în care sunt expuși în fața altor persoane, indiferent că este vorba de un superior sau de partenerul de viață.

Horoscop Leu

Pentru Lei ziua de astăzi nu va fi deloc ușoară. Pe de o parte situații din trecut, chiar din copilărie pot reveni în mintea nativilor și pot crea tristețe, amintirile pot fi răscolitoare, iar pe de altă parte s-ar putea să nu simtă nevoia de a se hrăni corespunzător sau, posibil, ca unele alimente să le creeze neplăceri. În alte situații, nativii pot avea senzația că cineva le ascunde ceva.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară nu simt să petreacă timp la povești cu prietenii și nici nu sunt foarte sociabili, nu mai mult decât le cere strictul necesar. Cei care au relații de lungă durată pot simți nevoia de a fi alături de partener, însă nu este valabil și în cazul celor singuri sau aflați în relații de început, care resping momentan apropierea. Atenție mai multă la activitățile distractive, hobby-uri, competiții, pentru că există risc de accidentare

Horoscop Balanță

Balanțele se preocupă de sectorul profesional, dorind să dea ce au mai bun pentru a se afirma. Sunt empatici cu colegii de muncă, rezolvă cu mai multă eficiență sarcinile, însă s-ar putea ca relația cu superiorii să fie destul de încordată sau nativii să fie enervați de deciziile acestora. Posibile tensiuni în familie, neînțelegeri cu părinții, reproșuri din partea celor dragi, mai ales dacă se afundă prea mult în muncă și uită de niște obligații casnice.

Horoscop Scorpion

Nativii Scorpion sunt destul de rezervați în schimbul de idei și opinii pe care-l au cu alții, sunt reticenți vizavi de convingerile și principiile unora și pot isca mai ușor discuții în contradictoriu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie deschiși cu persoana iubită, să spună ceea ce simt și ceea ce cred pentru a nu lăsa să se înrădăcineze anumite idei și concepții greșite, nici în mintea lor, nici în a celuilalt.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot întâmpina neplăceri sau obstacole în cazul în care au de rezolvat situații ce vizează bunurile materiale și patrimoniale, un credit, o asigurare, un litigiu, partaj. Pot avea susținerea familiei, dar nu și a oficialităților. Starea emoțională esre confuză, mai ales în privința celor dragi și pot simți nevoia de a fi alături de familie mai mult. Unii nativi preferă intimitatea căminului.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se preocupă de o situație de cuplu. Nativii pot fi mai atenți la nevoile partenerului, le pot discuta, pot fi foarte empatici, însă în același timp, în interior se pot simți deranjați de o atitudine a acestuia. Pe de altă parte, profesional poate fi o zi mai conflcituală și nativii ar trebui să evite să intre în dispute cu colaboratorii sau cu cei cu care-și desfășoară sarcinile zilnice.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii resimt încă aspectul de trigon dintre Saturn din zodia lor și Marte din sectorul iubirii. În continuare simt dorința de a da curs unei relații serioase sau, dacă deja sunt într-una, simt să se responsabilizeze mai mult. Pe de altă parte, este o zi în care se pot simți mai obosiți psihic, mai extenuați, iar totul poate surveni în urma nevoii de a-și finaliza sarcinile de la locul de muncă cât mai corect sau ca urmare a faptului că-și pun la bătaie abilitățile și talentele într-un exces de zel.

Horoscop Pești

Luna traversează sectorul iubirii și face aspecte armonioase cu Neptun, guvernatorul Peștilor, prin urmare nativii vor simți mai intens astăzi, vor fi mai dornici de afecțiune și de trăiri sentimentale intense. Totodată, sensibilitatea va fi la cote înalte și cuadratura cu Pluto poate sugera nevoia de retragere din viața socială, nevoia de a se interioriza în fața prietenilor. Horoscopul zilei de 23 martie le cere să se dedice acelor activități care-i relaxează, unui hobby sau unui sport care nu cere contact cu ceilalți.

Carolin Minciuc