Nativii din semnul Leu se pot simți obosiți și stresați de un context profesional care le poate afecta imaginea.

În a doua zi de Paște, contextul astrologic se schimbă radical, dat fiind că Soarele din Taur va face un aspect tensionat cu Saturn, planeta limitărilor, din zodia Vărsător, aspect care ne poate scădea energia considerabil, astfel încât să ne simțim mai obosiți ca de obicei. Totodată, Mercur, planeta comunicării, din zodia Taur va face un aspect tensionat cu Jupiter, planeta beneficiilor, din Vărsător, context care aduce o mare doză de neîncredere, nehotărâre și încăpățânare. Incertitudinile și limitările legate de bani ne pot determina să ne schimbăm strategiile financiare.

Horoscop Berbec
O situație financiară poate fi astăzi privită din alt unghi și cel mai probabil Berbecii vor realiza că au cheltuit mai mult decât le permitea portofelul și sunt nevoiți să se limiteze, să renunțe la ceva ce-și doreau. O sumă de bani poate întârzia să le intre în conturi. Sentimental, se pot simți dezamăgiți de persoana iubită sau pot avea un blocaj de relaționare care să aducă un conflict.

Horoscop Taur
Taurii resimt din plin frustrări legate de faptul că nu se pot exprima așa cum și-ar dori, se simt limitați în manifestarea dorințelor, dar și foarte obosiți, mai ales dacă au făcut excese. Încăpățânarea cu care-și susțin punctul de vedere și nehotărârea pot fi motiv de tensiune cu cei din jur. Sentimental, pot manifesta o vădită neîncredere în persoana iubită, iar cei care sunt părinți pot fi suspicioși cu privire la copii, la activitățile desfășurate de aceștia.

Horoscop Gemeni
Careul dintre Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, și Jupiter poate aduce multă neclaritate în mintea nativilor, nehotărâre, dar și confuzie și frământări. Nativii își schimbă starea destul de ușor și pot trece de la agonie la extaz și invers. Cum Jupiter este guvernatorul relațiilor lor, sunt posibile conflicte cu partenerul de viață sau cu asociații, pentru cei care astăzi se află în câmpul muncii.

Horoscop Rac
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de discuții tensionate cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este o datorie nereturnată sau o promisiune neonorată. Reproșurile nu vor lipsi din meniu și mulți nativi pot fi forțați să renunțe la un plan stabilit. Profesional, un proiect trece prin blocaje și amânări și apar tensiuni cu asociații. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, care se poate simți neapreciat și ignorat.

Horoscop Leu
Leii au parte de aceste aspecte tensionate în sectorul carierei și al relațiilor. Nativii pot avea certuri cu superiorii, pot fi extrem de nemulțumiți de un context profesional, se pot simți limitați, blocați în activitățile întreprinse și senzația va fi că nu pot ajunge la îndeplinirea obiectivelor, fapt ce-i determină să-și schimbe strategia.Tensiuni apar și în cuplu din cauza faptului că nu mai pot fi atenți la partener. Soarele le este guvernator, iar careul cu Saturn îi obosește peste măsură și se pot simți fără vlagă. Atenție la imagine și reputație.

Horoscop Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte astăzi de conflicte cu colegii de muncă din cauza viziunilor diferite și fiecare în parte va veni cu argumente. În timp ce ceilalți se agită și vin cu idei și soluții, nativii se retrag în gândurile lor și refuză schimbarea. Nativii sunt destul de confuzi, nehotărâți și există posibilitatea să nu-și ducă la bun sfârșit sarcinile de la locul de muncă. Totodată, nu au răbdare, sunt irascibili și ar trebui să evite călătoriile. Nu sunt excluse tulburările digestive.

Horoscop Balanță
Balanțele au parte de tensiuni și conflicte pe teme financiare, mai ales legate de bunuri materiale administrate la comun cu alții. Nativii pot realiza că au cheltuit excesiv de mult pentru casă și familie, pentru renovarea locuinței sau pentru a se distra și aspectul le-a dezechilibrat bugetul. Dacă așteaptă ca cineva să le returneze o datorie, nu ar trebui să-și pună bază pentru că încasarea se amână. În cuplu, de asemenea, sunt tensiuni și suspiciuni care pot destabiliza relațiile. Horoscopul de azi le cere să evite speculațiile financiare.

Horoscop Scorpion
Cei născuți în semnul Scorpion se pot aștepta astăzi la explozia unor conflicte în cuplu sau cu partenerii de afaceri, colaboratorii, cu cei cu care-și desfășoară activitățile zilnice. Nativii pot fi dezamăgiți de relațiile lor, pot să-și piardă încrederea în cineva, însă nehotărârea este mare și este de preferat să evite deciziile radicale. Cei care locuiesc sub același acoperiș cu partenerul se pot certa pe teme financiare. De evitat semnarea contractelor. Posibile blocaje legate de actele unei case, de bunuri patrimoniale.

Horoscop Săgetător
Săgetătorii pot avea parte de conflicte cu colegii de muncă și pot fi deosebit de încăpățânați, însă trebuie să țină cont că la mijloc este și multă confuzie. Nativii nu au încredere în cei cu care lucrează și pot fi dezamăgiți de un context profesional sau de un dialog avut. De evitat negocerile și deciziile majore. Cum Jupiter le este guvernator, iar Mercur le guvernează relațiile, horoscopul zilei le atrage atenția că pot rupe o relație sau un contract.

Horoscop Capricorn
Capricornii pot avea parte de tensiuni cu persoana iubită pentru că nu se simt apreciați și valorificați, însă conflictele pot avea ca temă și banii, iar în alte cazuri distracțiile, aventurile, secretele stau la baza certurilor. Nativii se simt dezamăgiți de persoana iubită, însă nu ar trebui să ia decizii azi. Totodată, dacă sunt părinți, pot exagera cu autoritatea față de copii. De evitat speculațiile financiare!

Horoscop Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător se pot simți posomorâți, deziluzionați și starea generală va fi una extrem de pesimistă. Tensiunile cu familia pot exploda și nativii se pot simți copleșiți de poverile de pe umerii lor. Horoscopul zilei de 3 mai le poate accentua starea de oboseală și pot fi nehotărâți în privința unor situații ce țin de locuință, motiv pentru care nu ar trebui să ia decizii astăzi.

Horoscop Pești
Comunicarea cu cei din jur stă sub semnul incertitudinii și nesiguranței, iar Peștii pot să nu aibă deloc încredere în ceea ce le spun ceilalți. Nativii pot fi foarte încăpățânați și pot fi radicali, autoritari în susținerea punctului de vedere și ideilor. Nu sunt susținute negocierile. Nu sunt excluse nici tensiunile în cuplu care pleacă de la principii diferite sau contexte mai vechi, nerezolvate la timpul lor.

Carolin Minciuc