Vestea despărțirii dintre Anna Lesko și tatăl copilului ei a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Artista nu a vrut să ofere nicio declarație după ruptură. Acum, însă, la mai bine de un an de când a decis să meargă pe un drum separat de cel al lui Adrian Neniță, Anna Lesko a vorbit și despre adevăratul motiv care a dus la separare.

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat. Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”.

Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului. De dragul băiețelului lor, Anna Lesko și DJ Vinne au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam.

Iar, acum, Anna Lesko a oferit și primele declarații după ce s-a despărțit de tatăl copilului ei.

”Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o.

Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură. Ne-am apropiat foarte tare, am împărţit scena împreună, drumurile le făceam împreună, casa împreună, problemele împreună, totul împreună. El DJ, eu cântăreaţă. Nu merge, se macină foarte mult, se uzează enorm. Ne-am înţeles foarte bine, am avut o poveste de dragoste foarte frumoasă, dar s-a dus”, a declarat Anna Lesko la Digi 24.

Anna Lesko a devenit mamă la 35 de ani

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate.

Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.