A jurat credință în fața lui Dumnezeu, la Biserică și nu trădează niciodată pe nimeni, este declarația liderului PRO MOLDOVA, Andrian Candu, făcută în cadrul emisiunii "Secretele Puterii", în privința relației pe care o are cu Vlad Plahotniuc.

„Această persoană îmi este mie nan de cununie, în fața Domnului și la Biserică. Niciodată, indiferent de ce și cum n-am să trădez pe nimeni. Eu îl cunosc din 2005 sau 2006, relația a crescut în timp și a ajuns în încredere până la momentul în care în 2009 eu m-am căsătorit și l-am chemat prin toate procedurile atunci prin biserică, cu colaci și cu restul... el îmi este afiliat, prin afinitate și eu nu mă întorc cu spatele oamenilor care îmi sunt alături, rude prieteni.", a declarat Andrian Candu.

Liderul PRO MOLDOVA a mai adăugat că tot ce a realizat până acum, mai ales în politică, este legal, iar justiția nu ar trebui să se facă în studiourile de televiziune.

Totodată, Andrian Candu a ținut să concretizeze despre Plahotniuc că: „Vinovăția lui nu a fost dovedită niciodată... nu este nici o instanță de judecată din lume care să arate printr-o decizie definitivă, dar mai ales irevocabilă, că acestă persoană este vinovată...”

Amintim că la moment, Vlad Plahotniuc se află în Statele Unite ale Americii. În ciuda cererilor parvenite de la autorităție moldoveneşti, puterea de la Washington refuză ca să-l extrădeze pe Plahotniuc. Mai mult ca atât, recent şi Interpol a refuzat să-l anunțe pe Plahotniuc în căutare internațională.

Vezi și: DOVADĂ FOTO // Moldoveni stabiliți în Germania sau trezit că au fost înregistrați prealabil în Federația Rusă