În cadrul emisiunii Cotidianul LIVE, liderul Platformei DA, Andrei Năstase s-a arătat deranjat de sugestiile fostului Premier Ion Sturza care a declarat recent că Andrei Năstase ar trebui să o susțină pe Maia Sandu la prezidențiale. 

Potrivit lui Năstase, Ion Sturza este „rupt de la realitate” iar de la Chișinău lucrurile s-ar privi altfel decât ceea ce vede fostul Premier. În acelaș context, liderul Platformei DA a declarat că nu este interesat de declarațiile lui Sturza și că acestea ar reprezenta doar o opinie și nu o recomandare.

„Singura noastră preocupare sunt necesitățile acestui popor” a mai adăugat Andrei Năsatase.

Declarațiile lui Ion Sturza în care a fost vizat Andrei Năstase au fost făcute în cadrul unei emisiuni de la postul TV8, iar fostul Premeir a scos în evidență faptul că Andrei Năstase a contribuit mult la alungarea lui Vlad Plahotniuc, însă la prezidențiale ar face mai bine dacă ar susține candidatura Maiei Sandu.

Menționăm că atât Maia Sandu cât și Andrei Năstase au anunțat că vor participa la alegerile Prezidențiale care urmează să se petreacă pe data de 1 noiembrie 2020. Ambii lideri a partidelor de opoziție, declară că sunt angajați într-o luptă prin care să-l împiedice pe Igor Dodon să mai câștige un al doilea mandat de Președinte.

Vezi și: Cât costă vestimentația pentru „RESPIRO” în care se îmbracă familia Dodon



Carolin Minciuc