Deputatul Alexandr Slusari, vicepreședintele Parlamentului și al Platformei DA, a blocat drumul de acces la cariera Micăuți.
 
Alexandr Slusari a intrat în al doilea live de la cariera Micăuți, în care se vede clar că lucrările de extragere de la cariera Micăuți au reînceput imediat ce reprezentanții inspectoratului ecologie și deputații s-au îndepărtat. Alexandr Slusari a sesizat repetat inspectoratul de resort care trebuie să sigileze cariera, dar nu a făcut-o până acum din motive greu de înțeles. Polițistul care a venit la fața locului nu știe ce să întreprindă pe motiv că nu are atribuție la asemenea caz. 
 
Alexandr Slusari a menționat că există responsabilitatea penală pentru activitatea nelegală a carierei, iar Andronachi și Nikiforciuk, îi expun pe muncitorii de la carieră riscului de a fi pedepsiți conform legii. Oricum, se pare că totuși, în câteva ore sigiliul va fi aplicat. Cele câteva camioane care între timp au reușit, totuși, să iasă încărcate și lucrările care, deși cu mici pauze, continuă, spune Alexandr Slusari, constituie o încercare de a mai fura ceva din proprietatea poporului până la aplicarea sigiliului.
 
 
 
ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD
Dionisie Rusu