Mașina deputatul Ștefan Gațcan nu mai este în parcarea Parlamentului Republicii Moldova, asta după ce acesta a publicat, ieri, un video în care apare într-o vie unde declara că se află acasă lângă familie.

La scurt timp după publicarea acelui video, mai mulți deputați din Parlamentul Republicii Moldova se arătau nedumeriți de faptul că mașina lui Ștefan Gațcan se află în parcarea Parlamentului, chiar dacă acesta declara în video că, a mers acasă lângă familie.

Iar astăzi, mașina deputatului Ștefan Gațcan, nu se mai află în parcarea Parlamentului chiar dacă acesta împreună cu familia sa, ar fi părăsit Republica Moldova, ieri, în jurul orelor 17.30. Despre acest lucru a scris deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dumitru Alaiba. 

„Mașina peste noapte a dispărut. Probabil, când rogi pe cineva să îți ia mașina din parcare, el o face în plină noapte. Mă miră că a reușit să transmită cheia cuiva în atâta grabă” a scris deputatul

Paranteze.md amintește că ieri,  întimidările a continuat, unde deputați PSRM l-ar fi izolat pe Ștefan Gațcan într-un birou din Parlament și îl amenință cu răfuială, ca mai apoi să anunțe că acesta și-a depus mandatul.

Vezi și: Deputatul Ștefan Gațcan a părăsit Republica Moldova după ce socialiștii au făcut presiuni pe acesta