Fotbaliștii care au contactat virusul au intrat în izolare și nu vor putea participa la antrenamentele conduse de Frank Lampard. Jucătorii testați pozitiv sunt următorii: Tomori, Abraham, Pulisic, Emerson, Batshuayi, Barkley, Jorginho si Mount.

Frank Lampard este îngrijorat înaintea startului noului sezon. Echipa este în stadiul de pregătire, iar în urma testelor făcute, cel putin 4 jucători ai lui Chelsea au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Fotbaliștii care au luat virusul au intrat în izolare și nu vor putea să se prezinte la antrenamentele conduse de Lampard, potrivit Daily Mail.

Chelsea nu este singurul caz din Premier League care are jucători depistați pozitiv. West Ham, Sheffield United și Brighton trec prin aceeași situație.

S-au înregistrat 14 teste pozitive în cadrul a 12 formații. Restul echipelor nu fac parte din prima scenă a fotbalului englez.

Între timp, londonezii încearcă să-și întărească echipa pentru noul sezon. Formația lui Abramovici a cheltuit până acum 150 de milioane de euro pentru transferurile lui Ziyech, Werner și Chilwell. Chelsea își dorește să-i mai aducă pe Kai Havertz de la Bayer Leverkusen pentru suma de 100 de milioane de euro și pe Thiago Silva, fostul căpitan al celor de la PSG, rămas liber de contract.

Dionisie Rusu